4 adet tavuk göğsü
1 adet orta büyüklükte soğan
1 adet kırmızı biber
½ demet kıyılmış dereotu4 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
2 adet limonun suyu2 yemek kaşığı mayonez
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Salata Tarifi
01 İncelttiğiniz tavuk göğsünü ½ limon suyu, 2 kaşık zeytinyağı, tuz ve karabiber ile hazırladığınız sosta 15 dakika bekleterek terbiye edin.
02 Yanmaz bir tavada terbiye edilmiş etleri pişirin.
03 Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın. Kestiğiniz kırmızı biberi ve aysbergi de salata kabına ekleyin.
04 Kıyılmış dereotu, mayonez, kalan limon suyunu ve zeytinyağını karıştırarak salatalarnın üzerine ekleyin.
05 Rendelenmiş kaşar ile süsleyerek servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder